Arjan Olsder
Arjan Olsder

Unboxing: Sony SmartWatch 2

Het was even wachten, maar deze week ontvingen we dan eindelijk de SmartWatch 2 van Sony. Als echte fan van eerste SmartWatch en zelfs de voorloper daarvan, een mooi moment.

In tegenstelling tot de voorgaande SmartWatches, heeft Sony de verpakking van deze items compleet omgegooid. Ze zitten nu als echter horloges in een prachtige verpakking van plexiglas. Mogelijk een indicatie dat Sony de horloges ook via de horlogehandel aan de man probeert te brengen. Hoe dan ook, uitpakken is een waar genot geworden.

Sony-SmartWatch-2-Unboxing-1

Wanneer we de doos openschuiven, kunnen we bij het horloge. Een sticker op de voorkant beschermt het scherm en laat de standaard klok zien. Deze is naar eigen smaak aan te passen, al bevalt hij me erg goed.

Onder het horloge vinden we nog een stapel boekjes. Meer niet…

Sony-SmartWatch-2-Unboxing-2

Ik zeg meer niet, omdat ik van de twee voorgaande generaties iets anders gewend ben. Dit waren clip-on modellen die met een losse horlogeband werden geleverd en met een aluminium frame waar je zelf bij de horlogeboer een mooi bandje bij uit kon zoeken. Gezien het hele clip-on idee van de baan is, is dat ook niet meer nodig. Wel zijn deze bandjes nog vervangbaar voor mooiere.

Iets anders dat weg is, is de obscure laadkabel van de voorgaande generatie. Sony laadt het horloge nu gewoon op via micro-USB. Lekker makkelijk.

Binnenkort lees je de review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.