Tijdens de vorige Olympische Spelen wist Samsung als grote sponsor al één van haar smartphones duidelijk in beeld te krijgen. Bij de spelen van Sochi 2014 gaat dit opnieuw gebeuren. Ditmaal met de Galaxy Note 3 smartphone die we gisteren reviewden.

Samsung heeft voor deze promotie afspraken gemaakt met het IOC waarbij alle sporters en belangrijke mensen met een Note 3 worden uitgerust. Het idee is niet alleen om het toestel te promoten, maar ook om de spelen papierarm te maken door documenten via de Note 3 te beheren.

Voor iedereen met interesse in de Olympische Spelen komt Samsung ook met de nieuwe Wireless Olympic Work (WOW) app uit. Deze bevat interactieve demo’s van de vele sporten die tijdens de spelen te zien zijn. Deze app kwam voor het eerst uit tijdens de spelen van Athene in 2004.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.