Als ik de scheerapparaten van Remington moet beschrijven dan kom ik niet veel verder dan een gemiddeld net design met gewoon een heel goede scheerkop. Bij het zien van de nieuwe lijn krijg ik het gevoel dat Remington ook qua design nu voor high-end gaat.

De nieuwe scheerapparaten uit de HyperFlex serie bevatten een nieuwe scheerkop die nog beter de contouren van het gezicht moet volgen. Daarnaast krijg je, zoals we van Remington gewend zijn, ook een detailtrimmer op het apparaat en een lithium accu voor de stroomvoorziening. Afhankelijk van het model is dit 50 of 60 minuten.

De nieuwe scheerapparaten zien er een stuk strakker uit qua design en zijn ook allemaal ontwikkeld om waterdicht te zijn. Scheren onder de douche mag dus geen probleem zijn. Afhankelijk van het model krijg je een standaard om hem op te laden, maar Remington levert in ieder geval een reisetui mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.