GadgetGear.nl

Remington komt met nieuwe lijn rotary scheerapparaten

Als ik de scheerapparaten van Remington moet beschrijven dan kom ik niet veel verder dan een gemiddeld net design met gewoon een heel goede scheerkop. Bij het zien van de nieuwe lijn krijg ik het gevoel dat Remington ook qua design nu voor high-end gaat.

De nieuwe scheerapparaten uit de HyperFlex serie bevatten een nieuwe scheerkop die nog beter de contouren van het gezicht moet volgen. Daarnaast krijg je, zoals we van Remington gewend zijn, ook een detailtrimmer op het apparaat en een lithium accu voor de stroomvoorziening. Afhankelijk van het model is dit 50 of 60 minuten.

De nieuwe scheerapparaten zien er een stuk strakker uit qua design en zijn ook allemaal ontwikkeld om waterdicht te zijn. Scheren onder de douche mag dus geen probleem zijn. Afhankelijk van het model krijg je een standaard om hem op te laden, maar Remington levert in ieder geval een reisetui mee.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten