Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

M.O.J.O. Android console/mediaplayer krijgt een releasedate

Dit jaar reviewden we de OUYA console (stelde teleur), maar ook de eerste mediaplayers op basis van Android (check Minix). De nieuwe M.O.J.O. van gaming accessoirebouwer Mad Catz gaat hier tussenin zitten.

Omdat Mad Catz een gaming merk is, zal de M.O.J.O. in eerste instantie echt als kleine console in de markt worden gezet. Je krijgt er dus een C.T.R.L.R. joystick bij waarvan je veel mag verwachten. Een Airmouse zal aan het pakket ontbreken. Gezien Mad Catz van plan is de standaard tablet interface van Android te gebruiken is dat wel een handige toevoeging.

Qua hardware moet de kleine M.O.J.O. natuurlijk een rekenmonster worden. Er ligt dan ook een snelle quad-core 1.8GHZ processor van Nvidia in en ook de GPU zal zeer waarschijnlijk van Nvidia komen. Je krijgt 2GB aan werkgeheugen.

Mad Catz M.O.J.O.

Opvallend is dat de WiFi beperkt is tot 802.11b/g/n en bedraad internet tot 100Mb/s terwijl moderne routers al het snellere gigabit en 802.11ac kunnen leveren. Daar staat tegenover dat de console wel over Bluetooth 4.0 beschikt en 16GB opslagruimte bevat.

Beschikbaarheid

10 december ligt de M.O.J.O. in de winkel voor €249,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.