Acer heeft met de lancering van de C720 een Chromebook van de derde generatie op de markt gezet. Een Chromebook is een laptop die gebruik maakt van online apps en daardoor minder hardware nodig hebt.

Op de accu van de C720, kun je tot 8,5 uur werken. Daarnaast krijg je van Google twee jaar lang 100GB aan online opslagruimte. Offline krijg je een SSD in de Chromebook met een opslagruimte van 16GB. Wil je meer, kun je een SD kaart van maximaal 32GB plaatsen. Ook moet de Acer in 7 seconden zijn opgestart.

Ten opzichte van haar voorganger (de Acer 710) is de C720 30% dunner geworden. Het hele ding weegt nu nog maar 1,3 kilo. De snelheid haalt de C720 ui de Intel Celeron 2955U processor die Acer erin stopt. Het 11,6 inch display is bovendien ontspiegeld en bovenin het scherm zit een HD webcam weggewerkt.

Beschikbaarheid

De Acer C720 ligt vanaf eind deze maand in de schappen voor €269.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.