Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Zal Samsung vanavond haar SmartWatch tonen?

Het is nog maar een paar uurtjes tot Samsung Unpacked en natuurlijk is GadgetGear in Berlijn. Dit jaar lopen zowel Albert als ondergetekende rond in de zalen van de IFA. Wat verwachten we tijdens Unpacked? Natuurlijk de Galaxy Note III, maar het zou maar zo kunnen dat Samsung ook de Galaxy Gear zal tonen. De nieuwe SmartWatch van de Koreanen.

Waar ik nog steeds erg blij ben met de tweede generatie SmartWatch van Sony (waar de derde al in aantocht is), lijkt Samsung met een horloge te komen waar we nog veel meer dan mogen verwachten.

Als we de geruchten mogen geloven draait hij op een eigen OS met een dual-core CPU. Ook wanneer je dus even geen smartphone in de buurt hebt, moet de Galaxy Gear gewoon up to date blijven en de laatste gegevens op haar 2,5 inch display toveren.

Via de uitgelekte screenshots (via evleaks) van de Gear Manager Android app zien we dat ook deze SmartWatch eigen apps zal krijgen. Daarnaast kun je hem pairen via NFC. De aanwezigheid van Find my Watch zou kunnen betekenen dat er ook een GPS ontvanger in zit, al zou het ook kunnen betekenen dat het horloge gewoon gaat piepen.

Anyway, we hopen vanavond alle details te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.