GadgetGear.nl

IFA: Nieuwe Cloud TV diensten op Philips SMART TV’s

Philips komt met nieuwe cloud diensten voor haar Smart TV’s vanaf modeljaar 2012. Hierdoor krijgen eigenaren van een Philips SMART TV er meteen honderden kanalen bij.

Deze nieuwe kanalen worden beschikbaar via het Cloud TV platform. Het aanbod van Cloud TV omvat zowel betaalde als gratis kanalen. Hierdoor gaat Philips de concurrentie aan met de kabelboeren. Het enige dat je nog nodig hebt is namelijk een internetverbinding die snel genoeg is.

Daarnaast wordt het mogelijk om via Cloud Explorer video’s en muziek via cloud diensten te kijken. Hoewel het persbericht in meervoud begint, wordt eigenlijk alleen de naam van Dropbox genoemd. Daarmee zal Cloud Explorer niet voor iedereen van waarde zijn. Zeker niet wanneer je een eigen cloud op je eigen NAS hebt staan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.