Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Kensington komt met de KeyFolio Pro voor de Tab3

Hoesjes zijn er zat (ook van Kensington), maar hoezen met een toetsenbord zijn nog zeldzaam voor Samsung’s nieuwe Tab3 Android tablets. Met de introductie van de KeyFolio Pro op de IFA komt hier verandering in.

Kensington rust de KeyFolio Pro niet alleen met een volledig qwerty toetsenbord uit, maar ook meteen met speciale Android functietoetsen waardoor je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van de Tab3 en het Android besturingssysteem. Daarnaast is het toetsenbord aan beide kanten van een SHIFT toets voorzien. Iets dat nogal eens mist om ruimte te besparen.

De folio hoes zelf laat de Tab3 in drie verschillende hoeken neerzetten. Je kunt dus zelf bepalen wat de ideale hoek is wanneer je aan het tikken bent of wanneer je gewoon even een filmpje kijkt. Het toetsenbord is ook los te maken van de hoes. Hierdoor bepaal je zelf hoe je het liefst werkt. De verbinding tussen toetsenbord en tab3 verloopt namelijk via bluetooth.

De accu in het toetsenbord is met dezelfde lader als van de Tab3 te laden en gaat 180 uur mee op standby. In gebruik gaat de accu 96 uur mee.

Beschikbaarheid

De KeyFolio Pro van Kensington ligt in oktober in de winkels en zal €99,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.