Ook Netgear is over op de 600Mb/s generatie homeplugs en dat pakken ze meteen goed aan. Netgear weet dat de gemiddelde home entertainment opstelling van een gadgetlover toch echt wel meer beslaat dan een enkele blu-ray speler. De nieuwe XAVB6504 biedt dan ook 4 netwerkaansluitingen aan.

De XAVB6504 is voorzien van de nieuwe HomePlug AV2 SISO standaard. Met andere woorden, hij is up to date en kan ook met de oudere HomePlug standaard overweg. Één van de poorten op de XAVB6504 is geschikt voor een gigabit aansluiting (1Gb/s). De anderen zijn Fast Ethernet (100Mb/s), maar dat mag de pret niet drukken.

De nieuwe HomePlug maakt gebruik van drie koperen draden op het netwerk. Juist je hebt een geaard stopcontact nodig om het maximale aan performance uit de XAVB6504 te trekken. Een stap die Devolo ook al heeft genomen.

De XAVB6504 komt deze herfst op de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.