Nintendo heeft voor de promotie van Wii Fit U een nieuwe actie bedacht. Als je van jouw oude Wii nog een Balance Board over hebt, mag je namelijk 31 dagen gratis sporten met Wii Fit U.

Vanaf 1 november kan deze proefperiode worden opgestart. Werkt het voor je? Mooi. Dan hoef je namelijk alleen maar de losse Wii Fit meter in de winkel te kopen en te koppelen aan het spel. Dan kun je gewoon verder fitnessen en alle mogelijkheden van de game gebruiken.

Wii-U-Fit

De Wii Fit U Meter is een soort van geavanceerde stappenteller. Deze houdt niet alleen bij hoeveel stappen je zet, maar ook hoe intens deze zijn. Een trap oplopen krijgt dus een andere waardering dan de trap aflopen ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.