Vodafone start uitrol 4G Small Cell-technologie

In de Randstad heeft Vodafone haar 4G netwerk al draaien, maar daarbuiten zal het nog even duren voor Vodafone zo ver is. Om klanten ook buiten de randstad en in drukke gebieden 4G te laten ervaren, start Vodafone met 4G Small Cell’s.

Deze kleine masten hebben een bereik van tien tot enkele honderden meters en woorden voorlopig eerst in Vodafone- en Belcompany winkels geplaatst zodat klanten daar 4G al kunnen ervaren. Daarnaast gaat Vodafone dit soort zendmasten ook gebruiken om de capaciteit op drukke plekken in het netwerk op te vangen. Met dat laatste heeft Vodafone Nederland een primeur in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events