Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

The Smart Cube, een geniale grap?

Een zwart doosje die iedere DSLR kan omtoveren in een Android device zodat je dezelfde mogelijkheden krijgt als Samsung Galaxy NX. Een persbericht dat er strak en sexy uitziet lijkt bij het zien van een YouTube filmpje te ontpoppen in een prachtige grap.

De belofte van The Smart Cube om direct op mijn DSLR foto’s te bewerken via Android maakt me hebberig, maar wanneer het persbericht al zegt dat dit de eerste gadget is die Android op een camera met verwisselbare lens mogelijk maakt, voel ik al aan dat er weinig onderzoek is geweest naar de markt. De Galaxy NX van Samsung doet dit namelijk al.

Daarnaast is de belofte om elke DLSR naar een Android om te toveren ook een bijzondere. Bij vele DSLR’s heb je geen touchscreen maar enkel knoppen om mee te interfacen en hebben deze jongens echt alle merken en modellen onderzocht om deze te kunnen ondersteunen? Een lijstje lijkt te ontbreken.

The-Smart-Cube

Alles is mogelijk via een simpele USB connectie, maar wanneer je de videobeelden van de twee heren ziet, is die zwarte doos wel heel erg groot.

Rond april laat ik dit soort berichten graag schieten, maar de heren hebben toch genoeg hun best gedaan om een stukje van mijn tijd en aandacht te krijgen. Check het filmpje bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.