GadgetGear.nl

Taiwanees bouwt Glass-achtige bril met air-touch bediening

Dat Google al lang niet meer de enige is die aan Glass-achtige brillen werkt is geen geheim meer. Waar je de bril van Google nog vooral met je hoofd en stem moet bedienen, heeft het Technology Research Institute een alternatief ontwikkeld dat ook met handgebaren werkt.

De bril die ze in Taiwan hebben ontwikkeld bevat een soort van Kinect sensor om hand- en vingerbewegingen te registreren. Hierdoor is het mogelijk om met de hand het scherm van de bril te bedienen zonder dat je ook maar iets echt hoeft aan te raken. Cool!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten