Space Glasses kijken veel verder dan Google’s Glass

Eerder deze week schreven we nog over een man uit Taiwan die een Google Glass-achtige bril ontwierp met ondersteuning voor Kinect. Het Amerikaanse bedrijf Meta Augmented Reality blijkt al veel verder met haar Space Glasses.

Deze bril, die naar verwachting net iets duurder zal worden dan Google Glass, bevat eveneens een soort van Kinect sensor. Het aardige is dat de bril veel verder gaat dan alleen het tonen van een HUD (Heads Up Display). De bril past de projectie namelijk aan op de ruimte waarin jouw handen zich begeven. Zoals bovenstaande video laat zien is een virtueel spelletje schaken op die manier geen enkel probleem. Toch is deze bril zo groot dat ik er niet snel de trein mee in zal lopen ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.