GadgetGear.nl

Space Glasses kijken veel verder dan Google’s Glass

Eerder deze week schreven we nog over een man uit Taiwan die een Google Glass-achtige bril ontwierp met ondersteuning voor Kinect. Het Amerikaanse bedrijf Meta Augmented Reality blijkt al veel verder met haar Space Glasses.

Deze bril, die naar verwachting net iets duurder zal worden dan Google Glass, bevat eveneens een soort van Kinect sensor. Het aardige is dat de bril veel verder gaat dan alleen het tonen van een HUD (Heads Up Display). De bril past de projectie namelijk aan op de ruimte waarin jouw handen zich begeven. Zoals bovenstaande video laat zien is een virtueel spelletje schaken op die manier geen enkel probleem. Toch is deze bril zo groot dat ik er niet snel de trein mee in zal lopen ;-).

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten