GadgetGear.nl

Smilez voegt augmented reality aan haar kaarten toe

Opvallen tussen al die kerstkaarten die momenteel door de brievenbus glijden kan best lastig zijn. Zeker als het gaat om kaarten van online diensten. Smilez probeert het met augmented reality. Een slimme zet deze kerst.

Via de Android of iOS app is het mogelijk om zelf digitale content aan een Smilez kerstkaart toe te voegen. Dat kan een foto zijn, maar ook een video of een audio-opname. Wanneer vrienden de Smilez kaart in de bus krijgen, worden ze uitgenodigd om de kaart met hun smartphone te scannen. Hierna verschijnt jouw data op hun display.

Beschikbaarheid

De app van Smilez is gratis te downloaden. Het versturen van een augmented reality kerstkaartje kost je €2,25.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten