GadgetGear.nl

Nieuwe Ikea catalogus werkt als marker in augmented reality app

Ikea heeft weer een leuke primeur te pakken. De nieuwe Ikea catalogus, die je vanaf 12 augustus in de brievenbus krijgt, kan namelijk als marker gebruikt worden via een speciale augmented reality app.

De app laat je zien hoe bepaalde producten in jouw huis staan door deze over de catalogus heen te projecteren. Dit doe je door de camera van jouw smartphone of tablet simpelweg op de catalogus te richten.

De nieuwe app van Ikea is compatible met iOS en Android en zal gratis te downloaden zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten