De aanwezigheid van een simpele trimmer op scheerapparaten lijkt zo ongeveer standaard. Tijd dus voor Philips om verder te kijken. Deze week kondigde Philips dan ook haar nieuwe Click & Style systeem aan. Één body met twee of drie koppen die verschillende functies hebben.

Met de nieuwe Click & Style richt Philips zich op mannen die regelmatig experimenteren met hun uiterlijk en daarvoor de maximale vrijheid van hun gereedschap verwachten.

Philips-Click-n-Style

Afhankelijk van de uitvoering krijg je twee of drie koppen om mee te werken. De basis wordt gevormd door de scheerkop met twee roterende bladen. De scheerkop kan ook onder de douche of in combinatie met scheerschuim worden gebruikt. De trimkop kent vijf verschillende standen voor de gezichtsbeharing. Tenslotte is er nog de groomingkop waarmee lichaamsbeharing onder handen genomen kan worden.

De accu is in een uurtje te laden en gaat daarna 40 minuten mee. De tool beschikt over een LED display zodat je altijd weet hoelang de accu nog mee kan.

Beschikbaarheid

De nieuwe Philips Click & Style producten liggen vanaf september in de schappen. Het 3-in-1 systeem gaat €89,99 kosten terwijl het 2-in-1 systeem al voor €69,99 weg mag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.