Batman Arkham Origins, het vervolg in de succesvolle Arkham series laat je nu ook online spelen als Batman of als Joker. Een feature die nieuw is aangezien de vorige versies dit niet hadden.

Het speelt dus als een third person shooter waarbij je met de gevreesde vijanden of Batman en Robin de strijd met elkaar aan gaat om meer controle te krijgen over Gotham City. De trailer ziet er cool uit en geeft alvast een kijkje wat ons te wachten staat.

batman Origins

De game zelf is een voorloper van de twee vorige games. In dit deel staat Batman aan het begin van zijn carrière als crimefighter en moet jij, jong en onervaren als je bent, de weg uitstippelen om de Dark Knight te worden. In de grote stad ontmoet je voor het eerst alle belangrijke personages die de serie nu zo bekend maken, zowel vriend als vijand. De game komt uit op 25 oktober 2013 voor de PS 3, Xbox 360, PC  en de Wii U.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.