Op vrijdagavond 20 september nemen Pixar-fans het tegen elkaar op in een unieke filmquiz in Amsterdam Expo. De quiz vindt plaats in het kader van de expositie Pixar: 25 Years of Animation.

Het raden van oneliners, soundtracks, trailers, regisseurs en acteurs komen aan bod. Vragen zijn gekozen over films die zijn uitgebracht tussen 1986 en nu. 1986 is het oprichtingsjaar van Pixar Animation Studios. Daarnaast zijn er vragen over onder andere Toy Story, Finding Nemo, Wall-E en Up, maar ook Hollywoodfilms, Nederlandse film en arthouse titels komen aan bod.

Het winnende team ontvangt mooie Pixar-prijzen en een jaarabonnement op Amsterdam Expo, waarmee zij alle exposities gratis kunnen bezoeken. Tot en met 27 oktober 2013 is Pixar: 25 Years of Animation nog te zien.

Voor informatie over de deelname gaat u naar: www.amsterdamexpo.nl/tickets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.