Vandaag hebben Warner Bros. Interactive en DC Entertainment de details van de collector’s editie onthuld van Batman: Arkham Origins. Vanaf 25 oktober 2013 is de editie in Nederland beschikbaar. De editie is er in beperkte hoeveelheid en is beschikbaar voor XBOX 360, Playstation 3. De editie heeft een adviesprijs € 99,99.

De editie bevalt de volgende uitgebreide bonusmaterialen; Zeer gedetailleerde, exclusieve Arkham Origins premium statue met Batman en The Joker van ongeveer 30 cm hoog. Een hardcover artbook met full-color tekeningen en 80 pagina’s. Assasin’s Intel Dossier, inclusief bestanden over de acht moordenaar en Black Mask’s contract. Eerste appearance Batman Skin DLC. Deathstroke Challenge Pack DLC – Bruikbaar in alle Arkham Origins Challenge maps en bevalt twee bonus challenge maps en twee bonus Deathstroke Skins. Exclusieve 3D Metal Pack en de PS3 editie bevat ook nog de Knightfall pack als exclusieve inhoud.

Batman 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.