Samsung komt met een Batman uitvoering van de Galaxy S7 Edge

Vorig jaar bracht Samsung een hommage aan Marvel’s The Avengers met speciale uitvoeringen van de Galaxy S6 Edge. Dit jaar verruilt Samsung de deal met Marvel voor een deal met DC Comics en gaan we een Batman uitvoering van de Galaxy S7 Edge zien.

De Galaxy S7 Edge in Batman stijl zal mogelijk verschijnen wanneer de nieuwe game Injustice: Gods Among Us uitkomt. Uiteraard zijn de veranderingen slechts oppervlakkig en blijft de hardware van de Galaxy S7 Edge ongewijzigd. Welke aanpassingen Samsung wel aan het uiterlijk gaat doen is ook nog onbekend. Alleen bovenstaande teaser image is tot nu toe verspreid. De Batman telefoon van Samsung is overigens niet de eerste Batman telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events