Picture of Jack Spoor
Jack Spoor

AOC introduceert nieuwe producten in de ‘myDisplay’ lijn

AOC heeft aangekondigd twee nieuwe producten toe te voegen aan de ‘myDisplay’ productlijn. Het gaat hier om de modellen myUltraSpeed en de myConnect.

De myUltraSpeed is een 24″ Full-HD display met een verversingssnelheid van 144hz. Dit betekent een dikke verdubbeling over de huidige standaard LCD schermen die wij kennen. De UltraSpeed is door AOC ontworpen in samenwerking met professionele gamers om een optimaal resultaat te bereiken. Het is dan ook niet raar dat AOC als hoofd doelgroep gamers heeft voor dit nieuwe scherm. Deze nieuwe display is haarscherp door zijn TN-paneel met LED-achtergrondverlichting, en beschikt over verscheidene aansluitingen zoals VGA, DVI, DHCP, HDMI en een DisplayPort. Verder beschikt deze display over speakers, een aansluiting voor koptelefoons en een supersnelle USB-oplaadpoort. Bij dit scherm wordt ook nog eens een gratis exemplaar van ‘Shootmania’ aangeboden.

g2460Pqu_front_01

De nieuwe myConnect daarintegen is een 15,6″ display, deze wordt gevoed via de USB aansluiting. Het doel is om schermuitbreiding voor gebruikers van een netbooks, ultrabooks of laptops gemakkelijker te maken. Dankzij het ultra lage stroomverbruik van dit scherm (7 watt) kan het zowel het beeldsignaal als de levering van de stroom verkrijgen via de USB 3.0 poort. Op die manier kan je gemakkelijk en snel een extra display aansluiten. Om het gebruik verder te vergemakkelijken kan je de voet van het scherm draaien zodat het scherm kan worden gekanteld. Door de Smart Auto Pivot-funtie draait de inhoud op het scherm automatisch mee zoals op een tablet of smartphone het geval is.

De myUltraSpeed (modelnaam: g2460Pqu) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €339,- en de myConnect (modelnaam: e1659Fwu) voor €149,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.