Jack Spoor
Jack Spoor

SteelSeries Apex nu in de winkel

Vanaf vrijdag 12 juli is het nieuwste toetsenbord van SteelSeries beschikbaar, het Apex toetsenbord. De Apex is een nieuw professioneel gaming toetsenbord ontwikkeld door SteelSeries, wereldwijd leider in professionele gaming gear. De nieuwe Apex heeft een uniek ontwerp en een verbeterde lay-out ten opzichte van eerdere toetsenborden die wij al zagen van deze fabrikant.

Opvallend is het ontzettend mooie design van de Apex, en de 5 verschillende kleurenzones die je individueel kan instellen. Voor elke kleurenzone heb je de keuze uit 16,8 miljoen kleuren.

resized 2

Om de lay-out zo optimaal mogelijk te maken heeft de Apex onder anderen een extra grote spatiebalk en twee extra pijltjestoetsen wat voor extra bewegingsgemak zorgt. Anti-ghosting zorgt ervoor dat de 20 meest belangrijke toetsen tegelijkertijd kunnen worden gebruikt, zonder registratie te verliezen. De verhoogde macro-toetsen zijn er voor extra gebruiksgemak, elke macro-toets is afzonderlijk te programmeren. Met de SteelSeries toets krijg je toegang tot een speciale functie welke de Windowstoets kan uitschakelen of de helderheid kan aanpassen. Ook zijn de rubberen voetjes van de Apex verwisselbaar zodat je de hoogte en de hoek van het toetsenbord kan aanpassen.

resized 3

Door de SteelSeries Engine software kan de Apex volledig worden aangepast. Zowel de toetsenbordverlichting als de macrotoetsen boven de functietoetsen en aan de linker zijkant van het toetsenbord zijn aanpasbaar. Elk van de vier lagen van het toetsenbord zijn te programmeren waardoor je eigenlijk 500 toetsen tot je beschikking hebt.

Dit functionele en stijlvolle gaming toetsenbord is te koop voor de adviesprijs van €99,99.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.