Lekkerder slapen met een briesje onder je dekentjes

De nachten zijn de laatste tijd weer broeierig. Voor velen een reden om een airco op de slaapkamer te zetten. Het voordeel is een mooie, koele lucht, het nadeel is dat je last krijgt van droge luchtwegen. Voor iedereen die de airco dan ook verafschuwt zou de Bed Fan een mooie oplossing kunnen zijn.

De Bed Fan is een ventilator die je aan het voeteneind va je bed plaatst. Wanneer de dekentjes over bed Fan liggen, blaast de ventilator een heerlijk briesje over je lichaam heen. De lucht is niet koud, maar zal zweet snel afvoeren waardoor je in ieder geval niet dat klamme gevoel krijgt.

Bed-Fan-Afstandsbediening

De Bed Fan is voor $99 te importeren en komt met een mooie, strakke afstandsbediening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.