GlassUp geeft Google’s Glass een concurrent

Op IndieGoGo is op dit moment een alternatief voor Google Glass te vinden. Het gaat om de GlassUp bril. Een bril met camera en projecties op het rechter glas die vooral goedkoper lijkt te worden dan Glass.

De bril is via bluetooth aan smartphones en tablets te verbinden. Met een enkele accu gaat de bril bovendien 150 uur mee voor je de accu moet opladen. De lange accuduur komt mede doordat de projector momenteel alleen de kleur groen kan laten zien en al het denkwerk op de smartphone of tablet moet gebeuren. Daarmee is de GlassUp een stuk minder functioneel dan Google’s Glass.

GlassUp

Gelukkig zien we dat in de prijs. Meedoen aan dit IndieGoGo project levert je een GlassUp bril up vanaf $199.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.