Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Flipboard nu ook in de ‘gewone’ browser

Flipboard kennen we al jaren van de iPad en de iPhone. We kennen het ook alweer een jaartje van Android. Toch bleef Flipboard mobiel… tot vandaag dan. Flipboard is nu eindelijk in de browser te gebruiken.

Met 50 miljoen leden, heeft Flipboard een flinke aanhang weten te genereren en al die leden kunnen zich nu ook uitleven op de PC en de Mac. Onder de noemer Flipboard 2.0 is het namelijk een eitje om je eigen digitale magazines via de speciale editor van Flipboard samen te stellen.

Nadat je jouw eigen Flipboard magazine hebt gemaakt is het alleen nog maar een kwestie van een leeslink genereren en die over je sociale netwerk heen te slingeren. Hierna kan iedereen jouw creatie lezen. Ook mobiel. Check dit voorbeeld maar eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.