Ben jij een hardcore gamer in de cloud? Dan is een geheugenvretende browser als Chrome misschien niet de beste keuze. Browsermaker Opera lanceerde hiervoor Opera GX, de eerste browser gemaakt voor gamers.

En vandaag, wordt de browser precies 1 jaar oud. In het afgelopen jaar is hard gesleuteld aan de browser. Denk aan een hot tab killer om snel geheugen vrij te maken, maar ook aan Discord integratie zodat je met je buddies kunt praten. Daarnaast is er een dark modus en kun je iedere website in een dark mode forceren. De browser zal dan zelf het kleurenpallet aanpassen.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Opera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.