GadgetGear.nl

CES: Samsung introduceert digitaal flipboard

Flipboards worden in menig vergaderruimte ingezet en Samsung heeft de CES aangegrepen om die handige hulpmiddelen te digitaliseren. Het bedrijf komt met een smartboard in de vorm van een flipboard.

De Samsung Flip WM55H is een smartboard op zijn kant. De Samsung Flip kan, net als het originele flipboard, met meerdere gebruikers overweg. Samenwerken is dus geen probleem. Hij is ook mobiel gemaakt zodat je niet vast zit aan één plek, maar het bord de hele ruimte door kan rollen (er is ook een optionele wallmount). Het display heeft een 4K resolutie om alle notities scherp weer te geven. Bovendien is het mogelijk om binnen de notities te zoeken.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten