Flipboards worden in menig vergaderruimte ingezet en Samsung heeft de CES aangegrepen om die handige hulpmiddelen te digitaliseren. Het bedrijf komt met een smartboard in de vorm van een flipboard.

De Samsung Flip WM55H is een smartboard op zijn kant. De Samsung Flip kan, net als het originele flipboard, met meerdere gebruikers overweg. Samenwerken is dus geen probleem. Hij is ook mobiel gemaakt zodat je niet vast zit aan één plek, maar het bord de hele ruimte door kan rollen (er is ook een optionele wallmount). Het display heeft een 4K resolutie om alle notities scherp weer te geven. Bovendien is het mogelijk om binnen de notities te zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.