Zelf insecten kweken met KitchenAid

Normaal probeer ik insecten zoveel mogelijk uit mijn keuken te weren. Toch probeert de VN ons over te halen om meer insecten te eten, want de voordelen zijn duidelijk. Ze bevatten de voedingsstoffen die we nodig hebben en zijn gemakkelijk te kweken, zeker met de nieuwe Lepsis van KitchenAid.

KitchenAid kennen we vooral van haar keukenmachines die wereldberoemd zijn. Met de Lepsis slaat de leverancier van kooktools toch echt even een andere weg in. Deze pot (wat nog een prototype is) zou ideaal moeten zijn om bijvoorbeeld springkanen in te kweken.

KitchenAid-Lepsis

Of en wanneer we deze kweekpot in het echt gaan zien is nog onbekend.

Via.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.