Vodafone geeft RED-leden toegang tot 4G

Waar je bij KPN echt meer moet betalen om toegang tot het nieuwe, snellere 4G netwerk te krijgen, lijkt Vodafone minder moeilijk te doen. De provider geeft alle RED abonnementhouders standaard toegang tot 4G.

Onder de naam 4G Ready kunnen alle RED abonnementhouders met een geschikt toestel voortaan gebruik maken van het 4G netwerk. Voorheen was toegang tot het toekomstige 4G netwerk alleen onderdeel van het RED Super abonnement.

Vodafone weet nog niet wanneer het 4G netwerk ook daadwerkelijk live zal gaan, maar verwacht wel dat dit ergens deze zomer zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events