Nespresso voegt drie nieuwe ‘variations’ toe aan het vaste assortiment

Als er één ding is waar ik echt op zit te wachten, dan is het de nieuwe lichting Variations die Nespresso ook dit najaar weer tijdelijk op de markt brengt. Ik geef het meteen toe, ik heb er nog een aantal van vorig jaar waar ik heel zuinig op ben. Dat Nespresso heeft besloten om drie all-time-favourites aan het vaste assortiment toe te voegen, maakt me dan ook heel blij ;-).

Het zijn de variations Vanilla, Dark Chocolate en Caramel die nu terugkomen in het assortiment. De drie zijn net als de andere variations op basis van de Livanto koffie van Nespresso. Omdat ze nu in het vaste assortiment zitten, hebben ze ook nieuwe namen gekregen: Vanilio, Ciocattino en Caramelito.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram