GadgetGear.nl

Conrad opent tweede virtuele kortingswinkel in Arnhem

Nu de steden met steeds meer lege winkels te kampen krijgen, lijkt webshop Conrad een nieuwe marketingstrategie te hebben ontwikkeld. In Arnhem opende de webshop een tweede virtuele kortingswinkel op een leegstaand pand.

Conrad-Arnhem

Via beplakte ramen wordt winkelend publiek op de hoogte gebracht van de producten van Conrad. Via een QR-code op het raam kunnen voorbijgangers nog even snel 10% korting meepikken. Gebruiken de voorbijgangers de Layar app, dan is het ook nog eens mogelijk om door het assortiment te bladeren. De shop blijft tot 30 juni beschikbaar op de Jansstraat.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten