Logo GadgetGear.nl
Twiter Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twitter lanceert in-tweet webshops in de VS

Twitter is in de VS aan een nieuwe content test begonnen. Het platform maakt het mogelijk voor merken om productportfolio’s op te bouwen binnen het Twitter profiel en voor volgers om deze direct af te rekenen.

In totaal kunnen merken op Twitter tot 50 artikelen in hun feed aanbieden. Naast dat de producten op het profiel van het merk zichtbaar zijn, verschijnen ze ook op de timelines van volgers. Wanneer volgers iets willen kopen, worden ze direct doorgestuurd naar het de afrekenpagina van de webshop van het merk. Pinterest werkt al langer samen met merken op producten aan te bieden op haar borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.