Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Rockstar komt met speciale edities voor GTA V

Sinds gisteren is het mogelijk om GTA V te pre-orderen. Daarbij krijg je meteen al als bonus dat je de Atomic Blimb ontvangt waarmee je rustig boven de straten van Los Santos rond kunt hangen.

In totaal komt Rockstar met twee speciale uitvoeringen van GTA V. Het gaat om de Special Edition en de Collector’s Edition. Dit is wat je mag verwachten:

Grand Theft Auto V Special Edition

 • De retailversie van GTA V;
 • Verzamel-SteelBook met exclusief artwork – deze speciale SteelBook bevat niet eerder gepubliceerde illustraties van Michael, Trevor en Franklin. Dankzij de bijzondere kleuren en metaalbehandeling komen alle details in deze speciaal ontworpen illustraties prachtig tot leven;
 • Blueprint kaart – exclusieve 55 cm bij 68 cm blueprint-plattegrond van Los Santos en Blaine County;
 • Special Ability Boost – Michael, Franklin en Trevor hebben elk hun eigen speciale vaardigheid. Met deze boost wordt hun vaardigheidsbalk 25% sneller gevuld;
 • Stuntvlieg-uitdagingen – spelers kunnen in de single player extra stuntvlieg-uitdagingen voltooien in het luchtruim van Los Santos en Blaine County;
 • Bonus outfits, tatoeages en meer – Michael, Franklin en Trevor hebben meer outfits in hun kast hangen, kunnen specifieke tattoos laten zetten in tattooshops en krijgen speciale aanbiedingen van winkels in Los Santos en Blaine County;
 • Meer wapens – in wapenwinkels in de single-player zijn er gratis speciale wapens verkrijgbaar: een .50-pistool, Bullpup-shotgun en een hamer.

GTA-V-Special-Edition

Grand Theft Auto V Collector’s Edition

 • Alles dat in de Special Edition zit
 • Grand Theft Auto V afsluitbaar geldtasje inclusief logosleutel – geïnspireerd op de overvallen in Grand Theft Auto V is dit geldtasje af te sluiten met een lasergemaakt logosleutel, zodat belangrijke items veilig opgeborgen kunnen worden. Op de achterkant is een Rockstar Games-logo aangebracht op het beveiligingsframe met een ID-venster;
 • Grand Theft Auto V New Era 9FIFTYTM Snapback Cap – exclusieve pet van New Era 9FIFTYTM met een geborduurd Los Santos logo op de voorkant, een zwart Rockstar Games logo op de linkerkant, het Grand Theft Auto V logo op de andere kant en een snapback sluiting zodat de cap op maat te maken is;
 • Unieke voertuigen en toegang tot een garage – spelers ontvangen in de game meteen een garage om custom voertuigen te stallen. In de single-player zal de garage gevuld worden met de jaren ‘30-stijl Hotknife hotrod en de CarbonRS-sportmotor. In Grand Theft Auto Online bezitten spelers de hoogwaardige elektrische Khamelion-sportauto.

GTA-V-Collectors-Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.