Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nieuwe Call of Duty: Ghosts komt ook op ‘next generation consoles’ uit

Activision heeft vanavond de nieuwe Call of Duty onthult. Het gaat om Call of Duty: Ghosts. Daarmee lijkt het team van ontwikkelaar Infinity Ward afstand te doen van de Modern Warfare serie waar het eerder drie delen van produceerde.

Met Call of Duty: Ghosts geeft Infinity Ward niet alleen ruimte aan een compleet nieuw verhaal, maar ook de Call of Duty engine is voor deze game compleet op de schop gegaan. Niet vreemd, want Activision heeft aangegeven dat het Ghosts niet alleen op de huidige generatie consoles uit zal geven, maar ook op de ‘next generation’ oftewel, de Playstation 4 en de nieuwe Xbox.

Dat Activision goede banden met Microsoft heeft, blijkt ook wel uit deze aankondiging. Het persbericht bevat namelijk nog geen beelden. Deze zullen voor het eerst te zien zijn tijdens de Xbox Reveal op 21 mei.

Beschikbaarheid

Vanaf vandaag kunnen de eerste pre-orders voor Call of Duty: Ghosts geplaatst worden. Op Amerikaanse sites waar de pre-order staat, krijg je als bonus een poster en een speciaal in-game wapen. De game zelf ligt 5 november in de schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.