GadgetGear.nl

Dit is de Playstation 4

Op 20 februari toonde Sony ons dat ze werkten aan de Playstation 4. Het design van de controller, de Dualshock 4, werd meteen prijsgegeven. Het design van de console nog niet.

In een Japans filmpje lijkt de console dan toch eindelijk te zien te zijn. Sony lijkt voor een design te hebben gekozen dat wederom flink afwijkt van eerdere consoles. Daarnaast lijkt hij redelijk compact. Het design heeft ook wel wat weg van Tron. Dit komt door de verlichte lijnen en het verlichte PS4 logo aan de bovenkant.

Het filmpje komt niet van Sony zelf, maar zit wel heel goed in elkaar. Het kan dus nep zijn, maar het ziet er wel heel goed uit. Oordeel zelf.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten