Activision toont nieuwe trailer Destiny

Het zijn handige jongens bij Activision. Tijdens de Xbox One presentatie weten ze al de show te stelen met Call of Duty: Ghosts, en nu warmen ze ons met de nieuwste Destiny trailer op voor een spectaculaire onthulling tijdens de Playstation 4 persconferentie op de E3. Een game die gemaakt is door Bungie, de studio verantwoordelijk voor de Xbox-only serie HALO.

Activision heeft voor de nieuwe trailer gebruik gemaakt van regisseur Jon Favreau (bekend van Iron Man) en acteur Giancarlo Esposito (die we weer kennen uit Breaking Bad). Samen maakten ze de onderstaande trailer met de naam ‘Law of the Jungle’.

Het is nog even wachten, maar 10 juni weten we dus meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events