TomTom Commuter concept moet woon-werkverkeer vergemakkelijken

TomTom heeft vandaag het Commuter concept gepresenteerd. Het is een idee dat we al eerder van TomTom hoorden, maar waar ze nu echt kracht achter gaan zetten. Commuter moet namelijk een toegevoegde waarde beiden voor het woon-werkverkeer.

Automobilisten die dagelijks tussen huis en werk pendelen kennen de routes vaak op hun duimpje en kunnen ook de gemiddelde verkeersdruk wel aardig inschatten. In de praktijk maken deze dus geen gebruik van de navigatiediensten. Toch valt hier winst te behalen.

TomTom Traffic is namelijk op de hoogte van de actuele verkeersdruk en ongelukken. Hierdoor kan het maar zo zijn dat je op de ene dag beter een andere route kan nemen dan op de andere dag. TomTom Commuter moet je dus gaan motiveren om beter gebruik te maken van de diensten die je als het goed is al een tijdje in jouw TomTom hebt zitten.

Hoe we Commuter in de praktijk gaat zien is nog even onbekend, maar het zal een kwestie van tijd zijn voor TomTom hier meer TamTam over zal maken. Onze Albert Zeeman was vandaag bij de presentatie en zal het Commuter blijven volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.