Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony onthult nieuwe details over de Playstation 4 controller

De heren van The Verge hebben wat nieuwe details over de Playstation 4 DualShock controller los weten te krijgen. Zo is het touchpad op de nieuwe controller capacitief met ondersteuning voor het gelijktijdig detecteren van twee vingers.

Het touchpad zal zo worden aangestuurd dat het ook gestures zal herkennen. Denk daarbij aan vegen en knijpen om bijvoorbeeld foto’s weer te geven. De controller zal ook voorzien zijn van een eigen hoofdtelefoonaansluiting, diverse bewegingssensoren en een stereo camera om de positie van de controller te bepalen. Via de Share knop kunnen games live worden gestreamed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.