GadgetGear.nl

Sony onthult nieuwe details over de Playstation 4 controller

De heren van The Verge hebben wat nieuwe details over de Playstation 4 DualShock controller los weten te krijgen. Zo is het touchpad op de nieuwe controller capacitief met ondersteuning voor het gelijktijdig detecteren van twee vingers.

Het touchpad zal zo worden aangestuurd dat het ook gestures zal herkennen. Denk daarbij aan vegen en knijpen om bijvoorbeeld foto’s weer te geven. De controller zal ook voorzien zijn van een eigen hoofdtelefoonaansluiting, diverse bewegingssensoren en een stereo camera om de positie van de controller te bepalen. Via de Share knop kunnen games live worden gestreamed.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten