Picture of Dylan Sadal
Dylan Sadal

JBL introduceert OnBeat Mini met Lightning connector

Vorig jaar hebben we het hier bij GadgetGear al gehad over een aantal nieuwe speakerdocks van JBL die voorzien zijn van een Lightning connector (zie hier). Deze maand maakte de populaire fabrikant bekend de OnBeat lijn uit te breiden met een model dat ook de iPad ondersteunt.

Features and Impressions

Schermafbeelding 2013-04-21 om 19.49.46De JBL OnBeat Mini is een compacte speakerdock die speciaal gemaakt is voor iOS producten met een Lightning aansluiting. Elk apparaat met deze aansluiting van Apple kan op deze speaker gestationeerd worden. Dit doordat de fabrikant rekening heeft gehouden met het formaat van het grootste product uit de iOS-lijn, de iPad. Natuurlijk kunnen er gewoon andere apparaten op de nieuwe OnBeat aangesloten worden via USB of de 3,5 mini-jack aansluiting. Een aansluiting die vrijwel op elk (draagbaar) apparaat zit waar je gebruikelijk muziek mee afspeelt.

Het moderne uiterlijk van de OnBeat Mini bevestigt dat het product uit de JBL-fabriek komt. Een echte JBL.

De OnBeat Mini wordt geleverd met oplaadbare batterijen. Deze kun je gewoon opladen via de meegeleverde netstroomadapter. Een handige feature is, dat de adapter behalve de baterijen ook meteen het aangesloten Lightning-apparaat oplaadt. Indien volledig opgeladen zou de JBL maar liefst vijf uur mee moeten gaan.

Schermafbeelding 2013-04-21 om 19.51.30

Audio

De speakerdock produceert een stereogeluid door middel van twee transducers van 7 watt. De luidsprekers hebben een volledig bereik dat wordt benadrukt door de ingebouwde digitale signaalverwerking. JBL is, zoals gezegd, heel erg terug te zien in het uiterlijk. Als dit ook het geval is bij het geluid dan komt het helemaal goed.

Beschikbaarheid

De JBL OnBeat Mini is nu te verkrijgen in alle grote winkelketens en heeft een adviesprijs van 149 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.