Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: JBL Introduceert 3 Nieuwe Speakers

JBL komt tijdens de CES met maarliefst drie nieuwe speakers voor smartphones en tablets aanzetten. Twee daarvan zijn speakerdocks, maar ook de derde heeft een sterke link met mobiele apparaten.

JBL Charge

De JBL Charge is een draadloze speaker met eigen stroomvoorziening. De speaker bevat daarnaast een USB aansluiting om mobiele apparaten onderweg op te kunnen laden. Streamen gaat gewoon via Bluetooth.

JBL Charge

JBL OnBeat Mini

De JBL OnBeat Mini is de derde JBL speakerdock met een Lightning connector en daarmee geschikt voor de iPhone 5, iPod Touch en de iPad Mini van Apple. Ook de OnBeat Mini is een speaker om mee te nemen door de ingebouwde accu. Naast tunes on the go levert de On Beat mini ook de mogelijkheid om je smartphone onderweg op te laden.

JBL OnBeat Mini

JBL OnBeat Rumble

De OnBeat Rumble is de grootste speakerdock die JBL introduceert. Ook deze bevat een lightning connector en is daarmee zeer geschikt voor de nieuwste iDevices. Daarnaast kunnen ook andere toestellen via Bluetooth naar de speaker streamen. De speaker bevat onder anderen een 114mm subwoofer.

JBL Rumble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.