Batman: Arkham City krijgt twee opvolgers

Warner Bros. heeft aangekondigd dat het met twee opvolgers voor het uiterst succesvolle Arkham City gaat komen. Met deze opvolgers verschijnen voor het eerst games uit de Arkham serie op de Nintendo 3DS en de PS Vita.

Batman: Arkham Origins

De ware opvolger in de Batman: Arkham-lijn zal Arkham Origins zijn. Deze game komt uit op de PC, Xbox 350, Playstation 3 en de Wii U. In deze game speel je in een zeer uitgebreide map van Gotham City, jaren voordat de verhalen van Arkham Asylum en Arkham City afspelen. Batman is op dat moment nog een jonge held die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment waardoor hij veranderd in de Dark Knight.

Batman: Arkham Origins Blackgate

Blackgate is het vervolg op Arkham Origins en is alleen te spelen op de Nintendo 3DS en de PS Vita. Blackgate onthult meer details over het verhaal van de Dark Knight. Op de 3DS zal deze natuurlijk in 3D te spelen zijn.

Beide Batman games moeten 25 oktober in de winkels liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.