Bang & Olufsen komt met de H3 en H6 hoofdtelefoons

Bang & Olufsen (B&O) heeft deze week twee nieuwe producten voor haar lijn met high-end hoofdtelefoons aangekondigd. Het gaat om de H3 in-ear headsets en de H6 on-ear modellen.

Bang & Olufsen H3

De nieuwe H3 van B&O valt op door het brushed-aluminium uiterlijk van de oordopjes. Deze oordopjes bevatten grote 10,8mm drivers en bevat 23 openingen om te voorkomen dat je jezelf al te veel van de wereld afsluit.

Bang & Olufsen H3

In het snoer van de H3 vinden we een afstandsbediening voor iOS en een microfoon die ook voor andere smartphones en tablets toegankelijk is.

Bang & Olufsen H6

De B&O H6 is een ook prachtig stukje design en is opgetrokken uit aluminium en lamsleer. Door gebruik van memoryfoam in de oorschelpen hoopt B&O een hoog draagcomfort te creëren. In de oorschelpen zitten 40mm drivers verwerkt.

Bang & Olufsen H6

De H6 is voorzien van een losse kabel met hoofdtelefoon. Deze kan op één van beide oren worden aangesloten. Zo heb je de vrijheid om te bepalen waar het snoer van jouw H6 loopt. Iets dat we eerder zagen bij de REVO van Jabra.

Beschikbaarheid

Zowel de H3 als de H6 zijn vanaf mei verkrijgbaar. De H3 gaat dan €249 kosten terwijl de H6 voor €399 over de toonbank schuift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events