Afgelopen donderdag heeft Amsterdam Expo besloten om donderdagavond 2 mei en vrijdagavond 3 mei tot middernacht open te zijn. De laatste kans om de Egyptische farao te bezoeken, want op zondag 5 mei is de expositie gesloten.

Met het einde van de tentoonstelling en de meivakantie in zicht, raken tijdsloten snel uitverkocht. Door de avondopenstellingen geeft de internationale expositieruimte meer publiek de mogelijkheid om de tentoonstelling alsnog te kunnen bekijken. De laatste toegang op beide dagen is om 23:00 uur. Amsterdam EXPO is gevestigd naast station Amsterdam Zuid.

Na 5 mei is Amsterdam EXPO enkele weken gesloten en worden voorbereidingen getroffen voor de expositie Pixar: 25 Years of Animation, die vanaf 30 mei 2013 te zien is. Voor deze expositie zijn meer dan 500 originele kunstwerken geselecteerd uit de archieven van de Pixar Animation Studios in Californië.

toetanchamon-kaarten

Kaartverkoop voor de extra avonden via www.amsterdamexpo.nl/tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.