Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Deep Silver komt met Saints Row IV

Met Saints Row hoopte THQ het gevecht met Rockstar’s GTA aan te kunnen. Tot nu toe zijn ze daar qua populariteit nog niet echt in geslaagd, maar de serie was alles behalve slecht. Nu het label en de studio in handen zijn van Deep Silver is er dan ook goed nieuws. Saints Row IV komt er namelijk aan.

Saints Row IV Screenshot-2

Deep Silver is van plan om Saints Row IV komend augustus in de schappen te leggen, dus zeer waarschijnlijk nog voor we met GTA V aan de slag mogen. Een slimme zet van de uitgever, al is het wel duidelijk dat de serie inmiddels echt een eigen weg is ingeslagen.

Het verhaal van Saints Row IV is trouwens zeer opvallend. De baas van de Saints is namelijk de president van de VS geworden. Nu is dat een prima situatie voor de Saints, ware het niet dat er een buitenaardse aanval op komst is.

Saints Row IV Screenshot-1

In Saints Row IV ga je dan ook voor het eerst de strijd in tegen Aliens en met buitenaardse krachten. Dit geeft de hele game een compleet nieuwe dimensie. We zijn dan ook benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Laat maar komen zou ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.