GadgetGear.nl

CoD BOII – Revolution DLC nu ook op Playstation en PC

Na een succesvolle lancering op de Xbox 360 in februari, is het nu dan eindelijk tijd voor Playstation en PC gamers om de nieuwe Revolution DLC van Call of Duty naar binnen te trekken.

Zoals je in onze review van de Revolution DLC al kon lezen, bevat het pakket vier nieuwe maps in de vorm van Hydro, Grind, Downhill en Mirage. Daarnaast krijg je extra content voor de Zombies modus (waaronder een nieuwe game modus) en het geniale Peacekeeper wapen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten