Bowers & Wilkins vernieuwt de Zeppelin Air, introduceert de Z2

De Zeppelin Air van Bowers & Wilkins is zonder twijfel één van de meest iconische speakerdocks voor de iPhone. B&W was er als één van de eerste bij om een AirPlay speaker neer te zetten en heeft meteen een product neergezet dat nog steeds zeer gewild is. Hoewel de speaker toe is aan vernieuwing, is de vernieuwing niet heel groot. De Zeppelin is namelijk voorzien van een Lightning connector.

Ook de nieuwe Z2 speaker heeft een Lightning Connector meegekregen. Hoewel het ook bij deze dock om de geluidskwaliteit gaat, heeft hij een wat meer standaard uiterlijk dan de Zeppelin. Natuurlijk is ook deze dock van AirPlay voorzien.

Bowers-&-Wilkins-Zeppelin-Air-Moodshot

Beschikbaarheid

De Bowers & Wilkins Zeppeling Air met Lightning Connector ligt vanaf mei in de winkel voor €599. De nieuwe Bowers & Wilkins Z2 ligt vanaf april in het zwart in de winkel en in mei volg een witte versie. Beiden kosten €399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram