Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binnenkort 3D content creëren met Flipnote voor de 3DS

Natuurlijk is het al mogelijk om 3D filmpjes en foto’s op de 3DS te maken, maar Nintendo gaat verder. Deze zomer verschijnt de gratis Flipnote Studio 3D app voor de 3DS. Hiermee krijg je nog meer creatieve mogelijkheden.

Flipnote Studio 3D is de 3D opvolger van Flipnote op de Nintendo DSi en stelt je in staat om zelf 3D animaties samen te stellen. Die animaties maak je door met je stylus schetsen te maken en deze in 3D tot leven te wekken. Qua animatiestijl moet je ook denken aan een dik kladblok waarbij je op iedere pagina een kleine tekening hebt gemaakt. Old-school creativiteit in een 3D jasje dus ;-).

Beschikbaarheid

Flipnote 3D ligt komende zomer in de Nintendo eShop. We laten nog wel even weten wanneer ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.