Vroeger zag je ze op ieder schoolplein. De Tamagotchi. Kleine apparaatjes met zwart-wit displays waarop je een diertje in leven moest houden. Met de KidiPets Touch lijkt VTech op een revival van deze rage te hopen.

Met de VTech KidiPets Touch kunnen kinderen een virtuele poes, hond of pony onderhouden. De diertjes hebben niet alleen verzorging nodig, maar ook aandacht. Wanneer kids met de diertjes praten, kunnen deze woorden en zelfs zinnen herhalen. De KidiPets Touch is zelfs in staat om met andere KidiPets Touch modellen te communiceren waardoor dieren samen kunnen spelen en jawel… daten ;-).

Beschikbaarheid

De VTech Kidipets Touch kosten €19,99 per stuk.

1 REACTIE

  1. Goedemiddag,

    Waar en hoe kan ik de Kidipets Vtech bestellen?
    Zijn die eigenlijk nog wel te koop/voorradig ?

    Jacqueline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.