Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Zen Pinball 2 verschijnt op de Wii U

Als er één ding is dat mij als gamer blijft trekken, dan is het de flipperkast. Als het om digitale uitvoeringen gaat, geef ik toe dat ze vaak tegenvallen. Toch ben ik enorm blij met het nieuws dat we nu over Zen Pinball 2 kunnen beschikken.

Zen PinBall 2 brengt namelijk een hele nieuwe arcade-ervaring naar de Wii U. Via in-game aankopen is het namelijk mogelijk om zelf jouw verzameling flipperkasten aan te leggen. Zo zijn er kasten met de helden van Marvel in de hoofdrol, maar ook Plants vs. Zombies heeft een eigen kast.

De eShop bevat demoversies van alle kasten. Je kunt dus eerst rustig kijken of ze bevallen, voor je tot aanschaf overgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.