Als er één ding is dat mij als gamer blijft trekken, dan is het de flipperkast. Als het om digitale uitvoeringen gaat, geef ik toe dat ze vaak tegenvallen. Toch ben ik enorm blij met het nieuws dat we nu over Zen Pinball 2 kunnen beschikken.

Zen PinBall 2 brengt namelijk een hele nieuwe arcade-ervaring naar de Wii U. Via in-game aankopen is het namelijk mogelijk om zelf jouw verzameling flipperkasten aan te leggen. Zo zijn er kasten met de helden van Marvel in de hoofdrol, maar ook Plants vs. Zombies heeft een eigen kast.

De eShop bevat demoversies van alle kasten. Je kunt dus eerst rustig kijken of ze bevallen, voor je tot aanschaf overgaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.